Grofvuil laten Ophalen

Overvolle zolders, bergingen die vol zijn met rommel en oude spullen met stof. Veel mensen willen graag van hun oude spullen af en zoeken hiervoor een oplossing. Grofvuil Ophalen haalt als enige onderneming tegen kosten uw grofvuil op. Wij werken namens veel instanties maar zijn niet verbonden aan een gemeentelijke dienst.
Door verhuizingen of woningontruimingen neem je veel spullen niet meer mee. Denk daarbij aan een bank of een bed.

Wat is grofvuil?

Grofvuil is huishoudelijk afval dat niet in een container past of te groot daarvoor is. Denk daarbij aan witgoed (zoals wasmachines, koelkast et.), bruingoed (zoals bank, kasten) Meubilair, matrassen of vloerbedekking zoals laminaat.

Grofvuil laten ophalen

U kunt grofvuil ook aan huis laten ophalen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. De kosten worden berekend op basis van m3. Zie hiervoor onze kosten.

Welke grofvuil wordt thuis opgehaald?

Grofvuil wel opgehaald:

(kapotte) Banken
(kapotte) Kasten 

Vloerbedekking

Bedden

Matrassen

Elektrische apparaten
Wasmachines

Koelkasten

Oud ijzer
Bouwafval*
Gips platen*

Grofvuil niet opgehaald:
Tuinafval (zoals zand en grind) 

Boomstronken
Chemisch afval

Cement
Accu’s

Asbest

Brandstoffen 

Autobanden
Dakleer

*bouwafval dient in puinzakken gezet te worden van max. 10 kg.

Grofvuil Ophalen neemt in principe alles mee zolang wij er maar bij kunnen en niet gevaarlijk is voor onze werknemers. Het enige wat u hoeft te doen is ons verwelkomen en aanwijzen welke grofvuil wij moeten ophalen. Wij laden alles in onze ophaalwagen en laten uw plek keurig en netjes achter. 

Voordelen van Grofvuil Ophalen  

Grofvuil Ophalen is een gemak dienst en een afvalbedrijf. Wij zijn dus geen gemeentelijke dienst of een vervanger van stortplaatsen (milieustraten).  

Wat nemen we mee?