Kerstboom ophalen

Heeft u na de kerst de kerstboom niet meer nodig en wilt u van uw kerstboom af? Schakel dan grofvuil ophalen in voor het wegbrengen van uw kerstboom. Wij zorgen dat de kerstboom bij de juiste plek terecht komen.

Kerstboom weggooien?

Wij zien dat na de kerst en oud en nieuw, Amsterdam verandert en iedereen gooit de kerstboom buiten wat levensgevaarlijk is voor het verkeer en voor spelende kinderen. Wij bieden daarom een dienst aan voor alle Amsterdammers en alle mensen in regio Amsterdam (zoals Haarlem, Bussum, Huizen, Amstelveen, Almere, Badhoevedorp, Zaandam etc.).

Wat te doen met uw kerstboom?

Voor een vaste bedrag van 70 EUR halen wij uw kerstboom op vanuit uw woonkamer en brengen deze naar de stortplaats. Schakel onze kerstboomservice.

Inzameling kerstbomen 2020/2021

Bent u een bedrijf of een onderwijsinstelling dan halen wij u kerstbomen ook op. U betaalt ook 70 EUR per kerstboom (excl. btw) en wij verwerken deze in onze afvalverwerkingsbedrijf.

Haal wel alle versieringen van de kerstboom en wij zorgen voor de rest.

Maak meteen een afspraak

Ben je niet in de gelegenheid zelf grofvuil weg te brengen en wilt u hiervoor een ophaaldienst inschakelen? Maak dan online een afspraak

Maak hier een afspraak voor het ophalen van uw grofvuil